Quiz 2023

Live samen quizzen op smartphone, tablet of computer. De speler met de meeste punten wint. Daag elkaar uit en kijk wie er aan het eind van het jaar 2023 gaat winnen!

Pubquiz 2023 spelen

  • Pubquiz met muziek, foto's en geluiden.
  • Geen download, app of account nodig.
  • De quizzen hebben 120 vragen en een speelduur van 50 minuten.
  • Onze quizzen bestaan uit 120 vragen. Met meerkeuze vragen, en verschillende thema's.
  • Er zijn genoeg korte pauzes tussendoor (om de oliebollen te pakken!)
  • De de pubquiz is leuk om tijdens Oudjaarsdag of om het nieuwe jaar in te luiden als een Nieuwjaarsquiz.
Online pubquiz kopen

Quiz 2023 spelen

Het was een bewogen jaar! Maar wij van Samenquizzen houden niet van cliches met alleen maar vragen over dit jaar. Wij doen het graag anders. Met onze leuke algemene pubquiz kan je prima het jaar afsluiten!

Iedereen kan meedoen! Het is een kwestie van de quiz link openen en spelen maar. Of je nou 14 of 99 jaar bent, iedereen kan mee quizzen! Veel van onze spelers zetten een Zoom/Skype of Facetime verbinding op voor extra gezelligheid.

Pubquiz op mobiel apparaat

Quiz kopen

Koop eenvoudig je online pubquiz over het jaar 2023. Wij bieden kant-en-klare quizzen. Uitermate geschikt voor thuis, in het café, een bedrijfsuitje of andere feestjes. Binnen 2 minuten kopen en spelen. Geen download en geen account nodig. Veilig als quizmaster bestellen en betalen.

Zijn er nog vragen? Of wens je een offerte? Neem dan contact met ons op via info@samenquizzen.nl of op werkdagen via 0546 - 232004.

Samenquizzen is bekend van

In de Tubantia De Ondernemer
Bekend van De Telegraaf Bekend Bol.com

Stap 1. Kies je online quiz

Quiz informatie

Stap 2. Kies het aantal spelers

Stap 3. E-mail invullen

1 quiz voor
Deze week zijn er quizzen verkocht.

Reviews van spelers

Brievenbus cadeau met pubquiz bestellen Uniek cadeau om te geven Quiz inbegrepen Persoonlijk kaartje mogelijk Te bestellen vanaf 1 stuk

Quizvragen 2023

Je bent vast op zoek naar gratis quizvragen. Goed nieuws! Want bij ons kan je eerst de gratis quiz proberen. Check de gratis pubquiz met 25 quizvragen. De betaalde kerstquiz en alle andere quizzen zijn mogelijk tot een groep van 50 spelers. Tijdens het quizzen zie je grappige animaties en worden vragen afgewisseld met foto's en echte muziekfragmenten.

De stream modus

De quizmaster kan de stream modus activeren. Je toont dan de quiz op 1 scherm. Zoals een grote TV of projectiescherm. De spelers hebben dan de multiple choice antwoorden in beeld op hun smartphone of laptop. Zo kijkt iedereen naar 1 scherm en komt de muziek ook van 1 plek. Als stream modus geactiveerd is kan de quizmaster eventueel ook zelf meespelen op ander apparaat.

Kies uit verschillende quizzen met leuke vragen aangevuld met muziek en/of geluiden. Je kan bij elkaar quizzen of op afstand. Gebruik dan Zoom, Teams, FaceTime of WhatsApp.

Streamen is de oplossing voor quizzen als gezin voor de tv, in de klas, op een bedrijfsfeestje, sportclub, in het café of tijdens een feestavond.