Quiz met vrienden

Overal, op elk apparaat online samen quizzen. De speler met de meeste punten wint. Vanaf € 7.99 per quiz. Kant-en-klaar met muziek!

Voor deze momenten een quiz met vrienden

Online quizzen, LIVE tegen elkaar! Een leuke avond met je vrienden of studiegenoten. De standaard bordspellen zijn wel een keer voorbijgekomen, tijd voor iets anders. Quiz met je vrienden, ook leuk met een verjaardag, borrel of tijdens vakanties.

Vanaf 14 jaar kan iedereen simpel deelnemen en spelen maar! Zelf een team vormen behoort tot de mogelijkheden. Veel van onze spelers zetten een videoverbinding op voor extra lollige momenten. Gezellig quizzen vanaf de bank voor de TV kan ook met de stream modus.

Vrienden quiz

Online vrienden quiz

Wat is er anders aan jullie quiz?

Het gemak waarmee je een quiz kan starten en delen. Geen app downloaden en géén accounts met privé gegevens. Alleen de quizmaster koopt een kaartje. Hierdoor hoef je geen privé informatie op te geven. Privacy is een belangrijk punt bij de ontwikkeling geweest. Daarnaast bevat elke quiz leuke muziekfragmenten!

Met hoeveel vrienden kan ik spelen?

Met Samenquizzen.nl heb je een quiz voor 5, 10, 20, 30, 40 of zelfs vijftig vrienden. Diegene met het kaartje, deelt de link met anderen. Het maakt niet uit welke telefoon, laptop of tablet je hebt. Het werkt op alle gangbare apparaten! Handig hé?

Vrienden quiz online

Online quiz spelen

Wij bieden kant-en-klare quizzen. Uitermate geschikt om thuis te quizzen. Binnen 2 minuten kopen en spelen. Geen download en geen account nodig. Veilig als quizmaster via iDEAL betalen en gezellig samen quizzen. Natuurlijk zodra de quiz is afgelopen, deel je even een betaalverzoek naar je vrienden. Zo deel je de kosten en quiz je vanaf €2 per persoon.

Er zijn korte pauzes tussendoor en op de helft een pauze van 4 minuten. Handig om een biertje of koude cola te pakken! De quizmaster kan ook altijd zelf de quiz op pauze zetten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@samenquizzen.nl of op werkdagen via 0546 - 700201.

Samenquizzen is bekend van

In de Tubantia De Ondernemer
Bekend van De Telegraaf Bekend Bol.com

Stap 1. Kies je online quiz

Quiz informatie

Stap 2. Kies het aantal spelers

Stap 3. E-mail invullen

1 quiz voor
Deze week zijn er quizzen verkocht.

Reviews van spelers

Brievenbus cadeau met pubquiz bestellen Uniek cadeau om te geven Quiz inbegrepen Persoonlijk kaartje mogelijk Te bestellen vanaf 1 stuk

Iedereen kan online quizzen!

Vanaf 14 jaar kan iedereen simpel deelnemen en spelen maar! Zelf een tweetal of team vormen behoort tot de mogelijkheden. Veel van onze spelers zetten een videoverbinding op voor deze extra dynamiek.

Online quizzen, LIVE tegen elkaar! Een leuke avond met je vrienden of vriendinnen. De standaard bordspellen zijn wel een keer voorbijgekomen, tijd voor iets anders. Quiz met je vrienden tijdens de Kerstdagen, Oud en Nieuw of op een vrijdagavond.

De stream modus

De quizmaster kan de stream modus activeren. Je toont dan de quiz op 1 scherm. Zoals een grote TV of projectiescherm. De spelers hebben dan de multiple choice antwoorden in beeld op hun smartphone of laptop. Zo kijkt iedereen naar 1 scherm en komt de muziek ook van 1 plek. Als stream modus geactiveerd is kan de quizmaster eventueel ook zelf meespelen op ander apparaat.

Kies uit verschillende quizzen met leuke vragen aangevuld met muziek en/of geluiden. Je kan bij elkaar quizzen of op afstand. Gebruik dan Zoom, Teams, FaceTime of WhatsApp.

Streamen is de oplossing voor quizzen in de klas, op een bedrijfsfeestje, sportclub, in het café of tijdens een feestavond.

Feestdagen vrienden quiz

Quizzen voor de tv

Een online spel brengt een hoop gezelligheid tijdens de feestdagen. Daarom is er een speciale quiz editie namelijk de december kerstquiz met ook vragen over het jaar 2022.

Even wat anders dan series kijken op de bank
Speel een leuke pubquiz of kennisquiz met je vrienden. Bij ons koop je eenvoudig een online kaartje voor de kant-en-klare pakketten. De vragen gaan over algemene kennis, muziek, humor, weetjes, mensen en dieren.