Pubquiz in het café

Met een kant-en-klare pubquiz via Samenquizzen.nl heb je zelf geen omkijken meer naar de vragen en antwoorden.

Pubquiz voor in het café

  • Kant-en-klare online quiz
  • Met muziek, foto's en geluiden
  • Werkt op alle apparaten
  • 1 quizmaster en max. 50 spelers
Quiz kopen

Online quizzen

Stream de quizvragen via een TV-scherm of beamer en laat gasten via hun smartphone antwoorden. Met muziekvragen en muzieknummers als afwisseling, een foto ronde en bepaal zelf de pauzes. De quizzen bestaan uit 120 vragen. Met meerkeuze vragen zodat ook met een biertje op het leuk blijft. Jij bent de quizmaster. Je gasten hoeven alleen de QR-code vanaf het TV scherm te scannen om mee te doen. Bepaal je eigen kostprijs en laat je gasten een pubquiz kaartje bij jouw cafe kopen. Zo blijft het leuk!

Wat zijn de kosten? Onze quizzen gaan tot maximaal 50 personen en kosten dan 55€ per quiz. Een rekenvoorbeeld: je vraagt aan elke cafébezoeker die meedoet met de quiz een bijdrage van €2.50 p.p. = 125€ inkomsten min 55 euro aan uitgaven. Kijk dat is nou makkelijk geld verdienen!

Pakket Quizvragen Weet jij het quiz
Online quiz kopen Online quiz kopen

Pubquiz kopen

Koop voor je cafe één quiz. Voor 5 tot en met 50 spelers. Veilig als quizmaster betalen en op ieder gewenst moment LIVE quizzen. Het spelen in teams is ook mogelijk. Laat duo's met 1 smartphone meespelen. Zo kan je 100 cafébezoekers mee laten doen! Wil je meer mensen laten quizzen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Weetje: Jij als quizmaster kan tussendoor de vragen pauzeren. Met de automatische telling van de punten van alle spelers en de tussenstanden kan iedereen zien wie aan kop gaat.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@samenquizzen.nl of op werkdagen via 0546 - 700201.

Samenquizzen is bekend van

In de Tubantia De Ondernemer
Bekend van De Telegraaf Bekend Bol.com

Stap 1. Kies je online quiz

Quiz informatie

Stap 2. Kies het aantal spelers

Stap 3. E-mail invullen

1 quiz voor
Deze week zijn er quizzen verkocht.

Reviews van spelers

De quizzen zijn ook leuk om als cadeau te geven. Hierbij hoort de collectie wenskaarten voor een persoonlijke tekst als je een pubquiz cadeau per post wil laten bezorgen.

Muziek quiz online

Pubquiz in cafe organiseren

Een online spel brengt een hoop gezelligheid tijdens de feestdagen en in het café. Daarom is er een speciale quiz editie namelijk de december kerstquiz met ook vragen over het jaar 2022.

Even wat anders dan series kijken op de bank