Kerstquiz online spelen

Onze quizzen bestaan uit 120 vragen. Met meerkeuze vragen. Vanaf € 9.99 per quiz. Kant-en-klaar met muziek!

Waarom Samenquizzen?

Met de Kerstdagen zijn we graag bij elkaar, dit jaar is dat misschien wat beperkter maar niet minder gezellig... want met een online quiz kan je ook op afstand het gezellig maken. Open de quiz en spelen maar. Of je nou 14 of 90 jaar oud bent, iedereen kan mee quizzen! Veel van onze spelers zetten een videoverbinding op voor extra gezelligheid of gebruiken de stream modus als je bij elkaar zit.

  • Kant-en-klare online kerstquiz
  • De december quiz of de pubquiz is perfect voor de decembermaand
  • Er zijn genoeg korte pauzes tussendoor (om de Glühwein te pakken!)
  • 120 vragen. Afgewisseld met muziek, foto's en geluiden
  • Geen download, app of account nodig
  • De quizmaster koopt de quiz 1x en deelt deze met alle spelers.
Scherm met quiz

Wat is er anders aan jullie kerstquiz?

Het gemak waarmee je een quiz kan starten en delen. Je hoeft geen app te downloaden of privé gegevens in te vullen. Zelf een quiz maken voor familie? Dat is niet meer nodig! Het scheelt je veel tijd. Met de kant-en-klare quizzen begin je direct zonder gedoe! Daarnaast bevat elke quiz leuke muziek.

Met hoeveel spelers kan ik spelen?

Met Samenquizzen.nl heb je een familie of vrienden quiz voor 5 tot 50 spelers. Diegene met het kaartje, deelt de link met anderen. Het maakt niet uit welke telefoon je hebt. Het werkt op alle telefoons! Handig hé?

Kerstquiz online

Kerstquiz kopen

Wij bieden kant-en-klare quizzen. Uitermate geschikt om thuis te quizzen. Binnen 2 minuten kopen en spelen. Geen download en geen account nodig. Veilig als quizmaster betalen en gezellig samen quizzen.

Er zijn korte pauzes tussendoor en op de helft een pauze van 4 minuten. Handig om een biertje of koude cola te pakken! De quizmaster kan ook altijd zelf de quiz op pauze zetten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@samenquizzen.nl of op werkdagen via 0546 - 700201.

Samenquizzen is bekend van

In de Tubantia De Ondernemer
Bekend van De Telegraaf Bekend Bol.com

Stap 1. Kies je online quiz

Quiz informatie

Stap 2. Kies het aantal spelers

Stap 3. E-mail invullen

1 quiz voor
Deze week zijn er quizzen verkocht.

Reviews van spelers

De quizzen zijn ook leuk om als cadeau te geven. Hierbij hoort de collectie wenskaarten voor een persoonlijke tekst als je een pubquiz cadeau per post wil laten bezorgen.

Quiz kerstavond kopen

Vanaf 14 jaar kan iedereen simpel deelnemen en spelen maar! Zelf een tweetal of team vormen behoort tot de mogelijkheden. Familie niet bij elkaar? Zet dan een videoverbinding op voor extra dynamiek. Veilig als quizmaster betalen en samen quizzen op een gewenst moment in de decembermaand.

Online quizzen, LIVE tegen elkaar! Een leuke avond met je hele familie. De standaard bordspellen zijn wel een keer voorbijgekomen, tijd voor iets anders. Quiz met je familie tijdens de Kerstdagen, Oud en Nieuw of het familieweekend.

De stream modus

De quizmaster kan de stream modus activeren. Je toont dan de quiz op 1 scherm. Zoals een grote TV of projectiescherm. De spelers hebben dan de multiple choice antwoorden in beeld op hun smartphone of laptop. Zo kijkt iedereen naar 1 scherm en komt de muziek ook van 1 plek. Als stream modus geactiveerd is kan de quizmaster eventueel ook zelf meespelen op ander apparaat.

Je kan fysiek op locatie quizzen. Ieder voor zich, in duo's of teams. Op locatie is het leukste maar het kan ook online via Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, FaceTime of Skype.

Streamen is de oplossing voor quizzen in de klas, op een bedrijfsfeestje, sportclub, in het café of tijdens een feestavond.

Feestdagen kerstquiz

Quizzen voor de tv

Een online spel brengt een hoop gezelligheid tijdens de feestdagen. Daarom is er een speciale quiz editie namelijk de december kerstquiz met ook vragen over het jaar 2022.

Even wat anders dan series kijken op de bank
Speel een leuke pubquiz of kennisquiz met je vrienden, familie of collega’s. Bij ons koop je eenvoudig een online kaartje voor de kant-en-klare pakketten. De vragen gaan over algemene kennis, muziek, humor, weetjes, mensen en dieren.