Online familie quiz

Speel gezellig de quiz met je eigen gezin of familie. Vanaf € 7.99 per quiz. Kant-en-klaar met muziek!

Waarom Samenquizzen?

Je kan op een apparaat naar keuze live samen quizzen. De speler met de meeste punten wint. Daag elkaar uit en kijk wie van het gezin gaat winnen!

De quiz speel je samen met je familie of gezin. Dit kan gezellig bij elkaar voor de TV, iedereen op zijn smartphone of online op afstand.

  • Kant-en-klare online quiz
  • Met muziek, foto's en geluiden
  • Geen download, app of account nodig
Scherm met quiz

Wat is er anders aan jullie quiz?

Het gemak waarmee je een quiz kan starten en delen. Je hoeft geen app te downloaden of privé gegevens in te vullen. Zelf een quiz maken voor familie? Dat is niet meer nodig! Het scheelt je veel tijd. Met de kant-en-klare quizzen begin je direct zonder gedoe! Daarnaast bevat elke quiz leuke muziek.

Met hoeveel familieleden kan ik spelen?

Met Samenquizzen.nl heb je een familie quiz voor 5 tot 50 spelers per quiz. De quizmaster, diegene met het kaartje, deelt de quiz link met anderen. Het maakt niet uit welke telefoon je hebt. Het werkt op alle telefoons! Handig hé?

Familie quiz online

Familie pubquiz kopen

Wij bieden kant-en-klare quizzen. Uitermate geschikt om thuis te quizzen. Binnen 2 minuten kopen en spelen. Geen download en geen account nodig. Veilig als quizmaster betalen en gezellig samen quizzen. Verzilver voor je familie/gezin dé leukste familiequiz van Nederland.

Er zijn korte pauzes tussendoor en op de helft een pauze van 4 minuten. Handig om een biertje of koude cola te pakken! De quizmaster kan ook altijd zelf de quiz op pauze zetten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@samenquizzen.nl of op werkdagen via 0546 - 700201.

Samenquizzen is bekend van

In de Tubantia De Ondernemer
Bekend van De Telegraaf Bekend Bol.com

Stap 1. Kies je online quiz

Quiz informatie

Stap 2. Kies het aantal spelers

Stap 3. E-mail invullen

1 quiz voor
Deze week zijn er quizzen verkocht.

Reviews van spelers

De quizzen zijn ook leuk om als cadeau te geven. Hierbij hoort de collectie wenskaarten voor een persoonlijke tekst als je een pubquiz cadeau per post wil laten bezorgen.

Voor deze momenten een quiz met familie

Vanaf 14 jaar kan iedereen simpel deelnemen en spelen maar! Zelf een tweetal of team vormen behoort tot de mogelijkheden. Veel van onze spelers zetten een videoverbinding op voor deze extra dynamiek.

Online quizzen, LIVE tegen elkaar! Een leuke avond met je hele familie. De standaard bordspellen zijn wel een keer voorbijgekomen, tijd voor iets anders. Quiz met je familie tijdens de Kerstdagen, Oud en Nieuw of het familieweekend.

De stream modus

De quizmaster kan de stream modus activeren. Je toont dan de quiz op 1 scherm. Zoals een grote TV of projectiescherm. De spelers hebben dan de multiple choice antwoorden in beeld op hun smartphone of laptop. Zo kijkt iedereen naar 1 scherm en komt de muziek ook van 1 plek. Als stream modus geactiveerd is kan de quizmaster eventueel ook zelf meespelen op ander apparaat.

Je kan fysiek op locatie quizzen. Ieder voor zich, in duo's of teams. Op locatie is het leukste maar het kan ook online via Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, FaceTime of Skype.

Streamen is de oplossing voor quizzen in de klas, op een bedrijfsfeestje, sportclub, in het café of tijdens een feestavond.

Feestdagen quiz

Quizzen voor de tv

Een online spel brengt een hoop gezelligheid tijdens de feestdagen. Daarom is er een speciale quiz editie namelijk de december kerstquiz met ook vragen over het jaar 2022.

Even wat anders dan series kijken op de bank
Speel een leuke pubquiz of kennisquiz met je vrienden, familie of collega’s. Bij ons koop je eenvoudig een online kaartje voor de kant-en-klare pakketten. De vragen gaan over algemene kennis, muziek, humor, weetjes, mensen en dieren.