Hoe werkt het? De speluitleg

Je speelt de pubquiz live met een eigen gezelschap die je hebt uitgenodigd. Door je naam en leeftijd in te vullen kan je deelnemen. Er is geen account of download nodig. Het quizzen in totaal duurt 55 minuten inclusief pauze. Er is een ook groepsquiz mogelijk waarmee je vanaf 5 tot 50 spelers online tegen elkaar de quiz speelt. De speler met de meeste punten wint!

Je speelt de quiz altijd live, samen met de spelers die je hebt uitgenodigd. Als quizmaster vul je een naam, je leeftijd en email adres in om te starten. De quizmaster start de quiz als alle spelers er zijn. Geen account of download nodig. Super eenvoudig!

Nee, dat hoeft niet. Als quizmaster verzilver je 1 kaartje en deelt de link met anderen. Het is 1 link per quiz. Op het moment dat je gaat quizzen heeft iedereen met de link toegang.

Er zijn 120 vragen en je speelt het ongeveer 55 minuten. Per goede vraag krijg je 10 punten. De speler met de meeste punten wint. De winnaar en punten komen aan het einde in beeld. Om het spannend te houden, krijg je tijdens de quiz de tussenstand te zien!

Per goede vraag krijg je 10 punten. De speler met de meeste punten wint. De winnaar en punten komen aan het einde in beeld. Om het spannend te houden, krijg je tijdens de quiz tussendoor de tussenstand te zien!

De quizmaster kan de stream modus activeren. Het quiz scherm toont dan op het scherm van de quizmaster alleen de vragen. De andere spelers hebben dan de multiple choice antwoorden in beeld. Zo kijk je allemaal naar 1 scherm. Als stream modus geactiveerd is kan de quizmaster alleen ook zelf meespelen op een extra apparaat.

Nee, neem de tijd maar antwoord altijd binnen 15 seconden!

Op alle apparaten via je internetbrowser. Je hoeft geen app te downloaden.
Gebruik je internetbrowser zoals Chrome, Firefox, Edge of Safari. Mocht het voorkomen dat je apparaat uitvalt dan kan je opnieuw de quiz openen via de link en dan verder spelen.

Yes! Die is op de helft is er 4 minuten pauze (tijd voor een drankje). De quizmaster kan ook de quiz tussendoor op pauze zetten.

Daarvoor is het handig om via Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, FaceTime of Skype te gaan videobellen. Met de stream modus kan de quizmaster zijn of haar scherm delen en de andere spelers antwoorden dan op hun eigen apparaat.

Er zijn daarvoor verschillende opties die wij op de pagina Spelen in teams uitleggen.

De ene pubquiz bevat meer muziek en entertainment vragen, leuk voor bij de (online) borrel. De andere pakketten hebben meer algemene vragen. Ze zijn allemaal leuk! Bekijk hier de inhoud van de pakketten.

De quizzen starten vanaf €9 per quiz voor 5 personen. Met meer spelers of als groep quizzen? Als quizmaster koop je 1 quiz kaartje en daarmee kan iedereen quizzen. Een kaartje voor 10 personen kost in totaal €15. Onderaan de website kan je een kaartje bestellen.

Ja, de quizmaster start de quiz en speelt dan mee als de stream modus uitstaat. Stream je de vragen dan kan je als quizmaster op een ander apparaat alsnog meespelen.

Nee hoor, het kaartje is 30 dagen geldig. Koop je de quiz op vrijdag, dan kan je binnen 30 dagen starten op een moment naar keuze. De quiz is 1x te starten. Wil je meerdere soorten quizzen doen, dan kan je een 2e of 3e quizpakket aanschaffen.

Digitale Quiz kopen

Direct de online quiz spelen? Koop dan via het formulier aan de rechterkant een van de digitale quizzen.

1. Kies je quiz pakket Welk pakket?

2. Hoeveel spelers?

3. E-mail invullen

4. Betalen

1 quiz voor

Quizzen

Quiz kopen

Deze week zijn er quizzen verkocht.

Samenquizzen is bekend van:

Tubantia De Ondernemer Bekend van De Telegraaf Bekend Bol.com

Brievenbus cadeau met pubquiz thuisbezorgen

Card image cap

Brievenbus cadeau met pubquiz

Leuk brievenbus cadeau om door de brievenbus te laten bezorgen.

€ 15.99