Online quiz spelen

Onze quizzen bestaan uit 120 vragen. Met meerkeuze vragen. Vanaf € 9.99 per quiz. Kant-en-klaar met muziek!

Waarom Samenquizzen?

Online quizzen, LIVE tegen elkaar! Een leuke avond met je collega’s, vrienden of gezin. Even wat anders dan series kijken op de bank! Netflix heeft invloed op veel, maar niet op een nieuwe uitdagende online quiz.

  • Kant-en-klare online pubquiz
  • De quizzen zijn perfect voor de feestdagen
  • Er zijn genoeg korte pauzes tussendoor (om een drankje te pakken!)
  • 120 vragen. Afgewisseld met muziek, foto's en geluiden
  • Geen download, app of account nodig
  • De quizmaster koopt de quiz 1x en deelt deze met alle spelers.
Scherm met quiz

Wat is er anders aan jullie pubquiz?

Het gemak waarmee je een quiz kan starten en delen. Geen app downloaden en ingewikkelde accounts met privé gegevens aanmaken. Alleen de quizmaster koopt een kaartje. Hierdoor hoeven bijvoorbeeld je vrienden geen privé informatie op te geven. Privacy is een belangrijk punt bij de ontwikkeling geweest.

Vanaf 14 jaar kan iedereen simpel deelnemen en spelen maar! Zelf een team vormen behoort tot de mogelijkheden. Veel van onze spelers zetten een videoverbinding op voor deze extra dynamiek.

Met hoeveel spelers kan ik spelen?

Met Samenquizzen.nl heb je een familie of vrienden quiz voor 5 tot 50 spelers. Diegene met het kaartje, deelt de link met anderen. Het maakt niet uit welke telefoon je hebt. Het werkt op alle telefoons! Handig hé?

Online quiz spelen

Digitale quiz kopen

Wij bieden kant-en-klare quizzen. Uitermate geschikt om thuis te quizzen. Binnen 2 minuten kopen en spelen. Geen download en geen account nodig. Veilig als quizmaster betalen en gezellig samen quizzen.

Er zijn korte pauzes tussendoor en op de helft een pauze van 4 minuten. Handig om een biertje of koude cola te pakken! De quizmaster kan ook altijd zelf de quiz op pauze zetten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@samenquizzen.nl of op werkdagen via 0546 - 232004.

Samenquizzen is bekend van

In de Tubantia De Ondernemer
Bekend van De Telegraaf Bekend Bol.com

Stap 1. Kies je online quiz

Quiz informatie

Stap 2. Kies het aantal spelers

Stap 3. E-mail invullen

1 quiz voor
Deze week zijn er quizzen verkocht.

Reviews van spelers

De quizzen zijn ook leuk om als cadeau te geven. Hierbij hoort de collectie wenskaarten voor een persoonlijke tekst als je een pubquiz cadeau per post wil laten bezorgen.

Speel direct online

Vanaf 14 jaar kan iedereen simpel deelnemen en spelen maar! Zelf een tweetal of team vormen behoort tot de mogelijkheden. Familie niet bij elkaar? Zet dan een videoverbinding op voor extra dynamiek. Veilig als quizmaster betalen en samen quizzen op een gewenst moment in de decembermaand.

Heb je een tof idee om Samenquizzen nog leuker te maken? Wij staan altijd open voor toffe suggesties. Stuur hiervoor even een mailtje. (info@samenquizzen.nl). Veel quiz plezier!

De stream modus

De quizmaster kan de stream modus activeren. Je toont dan de quiz op 1 scherm. Zoals een grote TV of projectiescherm. De spelers hebben dan de multiple choice antwoorden in beeld op hun smartphone of laptop. Zo kijkt iedereen naar 1 scherm en komt de muziek ook van 1 plek. Als stream modus geactiveerd is kan de quizmaster eventueel ook zelf meespelen op ander apparaat.

Je kan fysiek op locatie quizzen. Ieder voor zich, in duo's of teams. Op locatie is het leukste maar het kan ook online via Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, FaceTime of Skype.

Streamen is de oplossing voor quizzen in de klas, op een bedrijfsfeestje, sportclub, in het café of tijdens een feestavond.

Test je algemene kennis

Quiz app in het Nederlands

Een online trivia quiz brengt een hoop gezelligheid tijdens de feestdagen. Daarom is er een speciale quiz editie namelijk de december kerstquiz met ook vragen over het jaar.

Even wat anders dan series kijken op de bank
Speel een leuke pubquiz of kennisquiz met je vrienden, familie of collega’s. Bij ons koop je eenvoudig een online kaartje voor de kant-en-klare pakketten. De vragen gaan over algemene kennis, muziek, humor, weetjes, mensen en dieren.