Online quiz met collega's

Overal, op elk apparaat live samen quizzen. De speler met de meeste punten wint. Daag elkaar uit en kijk wie van het collega's gaat winnen.

Een quiz met collega's

Tijd voor iets anders. Quiz met je team tijdens Kerstmiddag of het online bedrijfsuitje. Samen als teamuitje of tijdens de teamborrel online quizzen, LIVE tegen elkaar! Een leuke avond of middag met je hele team. De quiz speel je samen met je collega's. Dit kan op afstand of dichtbij.

Speel een leerzame pubquiz of kennisquiz met je collega's vanuit huis of op het werk. Bij ons koop je eenvoudig een online kaartje voor de kant-en-klare pakketten. De vragen gaan over algemene kennis, muziek, humor, weetjes, mensen en dieren. Samen een online game spelen is een goede manier van teambuilding.

  • Kant-en-klare online quiz
  • Met muziek, foto's en geluiden
  • Geen download, app of account nodig
Collega bedrijfsfeest quiz

Digitale vrijmibo quiz

Wat is er anders aan jullie quiz?

Geen pubquiz zonder borrel natuurlijk! Thuis quizzen met collega's vraagt van iedere collega een kleine voorbereiding. Motiveer je collega’s om zelf hun drankjes in te slaan én koud te leggen. Alcoholvrij mag natuurlijk ook. Enneh… de lekkerste versnaperingen mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Zit iedereen klaar achter z’n scherm? Mooi! Proost op een bruisende start van je digitale pubquiz. Geniet je ook van leuke muziekfragmenten?

Met hoeveel collega's kan ik spelen?

Met Samenquizzen.nl heb je een quiz voor 5, 10, 20, 30, 40 of zelfs vijftig collega's. Diegene met het kaartje, deelt de link met anderen. Het maakt niet uit welke telefoon, laptop of tablet je hebt. Het werkt op alle gangbare apparaten! Handig hé?

Collega's quiz online

Online quiz kopen

Bij ons is 1 quiz met maximaal 50 collega's. Met een groter team quizzen, bijvoorbeeld met 100 personen? Schaf dan bijvoorbeeld meerdere quizzen aan maar onze tip hierbij is dan; Verdeel je collega’s eerlijk over de verschillende teams.

Er zijn korte pauzes tussendoor en op de helft een pauze van 4 minuten. Handig om een biertje of koude cola te pakken! De quizmaster kan ook altijd zelf de quiz op pauze zetten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@samenquizzen.nl of op werkdagen via 0546 - 700201.

Samenquizzen is bekend van

In de Tubantia De Ondernemer
Bekend van De Telegraaf Bekend Bol.com

Stap 1. Kies je online quiz

Quiz informatie

Stap 2. Kies het aantal spelers

Stap 3. E-mail invullen

1 quiz voor
Deze week zijn er quizzen verkocht.

Reviews van spelers

Brievenbus cadeau met pubquiz bestellen Uniek cadeau om te geven Quiz inbegrepen Persoonlijk kaartje mogelijk Te bestellen vanaf 1 stuk

Teambuilding met collega's

Speel een leerzame pubquiz met je collega's vanuit huis of bij elkaar op het werk. Bij ons koop je eenvoudig een online kaartje voor de kant-en-klare pakketten. De vragen gaan over algemene kennis, muziek, humor, weetjes, mensen en dieren. Samen een online game spelen is een goede manier van teambuilding.

Bij ons is 1 quiz met maximaal 50 collega's. Met een groter team quizzen, bijvoorbeeld met 100 personen? Schaf dan bijvoorbeeld meerdere quizzen aan maar onze tip hierbij is dan; Verdeel je collega’s eerlijk over de verschillende teams.

De stream modus

De quizmaster kan de stream modus activeren. Je toont dan de quiz op 1 scherm. Zoals een grote TV of projectiescherm. De spelers hebben dan de multiple choice antwoorden in beeld op hun smartphone of laptop. Zo kijkt iedereen naar 1 scherm en komt de muziek ook van 1 plek. Als stream modus geactiveerd is kan de quizmaster eventueel ook zelf meespelen op ander apparaat.

Kies uit verschillende quizzen met leuke vragen aangevuld met muziek en/of geluiden. Je kan bij elkaar quizzen of op afstand. Gebruik dan Zoom, Teams, FaceTime of WhatsApp.

Streamen is de oplossing voor quizzen in de klas, op een bedrijfsfeestje, sportclub, in het café of tijdens een feestavond.

Quiz met bedrijfsfeest

Quizzen voor bedrijven

Een online spel brengt een hoop gezelligheid tijdens de feestdagen. Daarom is er een speciale quiz editie namelijk de december kerstquiz met ook vragen over het jaar 2022.

Even wat anders dan series kijken op de bank
Heb je vragen voor de organisatie van een vrijdagmiddag borrel of een quiz op maat?