Online pubquiz

Leuke meerkeuze vragen over muziek, algemene kennis en weetjes. Tussendoor krijg je muziek te horen in de ronde "Raad de muziek"!

Waarom de pubquiz van Samenquizzen?

  • Overal, op elk apparaat live samen quizzen. De speler met de meeste punten wint.
  • Pubquiz met muziek, foto's en geluiden.
  • Geen download, app of account nodig.
  • De quizzen hebben 120 vragen en een speelduur van ongeveer 50 minuten.
  • Er zijn korte pauzes tijdens de quiz, handig om even een lekker drankje te pakken! Op de helft is er 4 minuten pauze. De quizmaster kan de quiz ook op elk moment zelf pauzeren.
  • Met de pubquiz speel je tegen vrienden, collega's of je familie.
  • Beantwoord de multiple choice vragen en kies eventueel voor de stream modus naar je TV.
  • 1 quizmaster koopt de quiz en deelt de link. Zo kan iedereen makkelijk met elkaar quizzen. Vanaf €9.99 per quiz voor 5 personen. Ga jij een leuke avond quizzen met muziek?
Online pubquiz kopen

Quizzen voor iedereen!

Hoe werkt de ronde "Raad de muziek?"

Er zijn altijd muziekfragmenten te raden, van intro tot refrein. De echte muziekkenner kent ze natuurlijk allemaal. Speel met je vrienden, vriendinnen of familie. Uiteraard onder het genot van een lekker drankje.

Vanaf 14 jaar kan iedereen simpel deelnemen en spelen maar! Zit je met ze tweeën op de bank, vorm dan samen een team. Veel van onze spelers zetten een videoverbinding op voor extra fun! Dit kan met bijvoorbeeld Zoom, FaceTime, Google Meet of Teams.

Perfect voor de winter

Even wat anders dan series kijken op de bank! Online quizzen, LIVE tegen elkaar! Een leuke avond met je collega’s, vrienden of familie.

Pubquiz op mobiel apparaat

Quiz kopen

Koop hier je online pubquiz. Wij bieden kant-en-klare quizzen. Uitermate geschikt voor thuis, in het café, een bedrijfsuitje of andere feestjes. Binnen 2 minuten kopen en spelen. Geen download en geen account nodig. Veilig als quizmaster bestellen en betalen.

Zijn er nog vragen? Of wens je een offerte? Neem dan contact met ons op via info@samenquizzen.nl of op werkdagen via 0546 - 700201.

Samenquizzen is bekend van

In de Tubantia De Ondernemer
Bekend van De Telegraaf Bekend Bol.com

Stap 1. Kies je online quiz

Quiz informatie

Stap 2. Kies het aantal spelers

Stap 3. E-mail invullen

1 quiz voor
Deze week zijn er quizzen verkocht.

Reviews van spelers

Brievenbus cadeau met pubquiz bestellen Uniek cadeau om te geven Quiz inbegrepen Persoonlijk kaartje mogelijk Te bestellen vanaf 1 stuk

Gratis pubquiz?

Wil je eerst een quiz gratis proberen? Check dan de gratis pubquiz met 25 vragen. De betaalde kerstquiz en alle andere quizzen zijn mogelijk tot een groep van 50 spelers. Tijdens het quizzen zie je grappige animaties en natuurlijk worden vragen afgewisseld met foto's en muziek.

De stream modus

De quizmaster kan de stream modus activeren. Je toont dan de quiz op 1 scherm. Zoals een grote TV of projectiescherm. De spelers hebben dan de multiple choice antwoorden in beeld op hun smartphone of laptop. Zo kijkt iedereen naar 1 scherm en komt de muziek ook van 1 plek. Als stream modus geactiveerd is kan de quizmaster eventueel ook zelf meespelen op ander apparaat.

Kies uit verschillende quizzen met leuke vragen aangevuld met muziek en/of geluiden. Je kan bij elkaar quizzen of op afstand. Gebruik dan Zoom, Teams, FaceTime of WhatsApp.

Streamen is de oplossing voor quizzen als gezin voor de tv, in de klas, op een bedrijfsfeestje, sportclub, in het café of tijdens een feestavond.

Het jaar goed afsluiten

Online quizzen

Een online spel brengt een hoop gezelligheid tijdens de feestdagen. Daarom is er een speciale quiz editie namelijk de december kerstquiz met ook vragen over het jaar 2022.