Quiz in de klas

Overal, op elk apparaat online samen quizzen. De speler of het groepje met de meeste punten wint. Vanaf € 7.99 per quiz. Kant-en-klaar met muziek!

Uitdagende online quiz game voor leerlingen

Online quizzen met eigen studenten. Het spelelement enthousiasmeert leerlingen en zorgt voor leren en fun in de klas. De docent is de quizmaster en koopt de quiz. Daarna deel je de link of QR-code met de leerlingen. Zo krijg je een eigen live quiz specifiek voor je klas. De quizzen hebben 120 vragen en een speelduur van 50 minuten.

  • Kant-en-klare online quiz
  • Met muziek, foto's en geluiden
  • Geen download, app of account nodig
  • Kies uit verschillende soorten quizzen
  • De docent kan zelf de quiz pauzeren.
Quiz voor klas maken

Quizzen in de klas

Wat is er anders aan jullie quiz?

Studeren en lesgeven in de vakken is voor leerlingen vaak best een opgave. Uiteraard hoort het erbij. Maar er is ook altijd tijd voor even wat ontspanning en lachen met elkaar. Met een online quiz in de klas krijg je los van een leuke sfeer in de klas ook interactie tussen leerlingen. Het is mogelijk in tweetallen te werken of elke leerling gebruikt zijn eigen smartphone. Daarnaast bevat elke quiz leuke muziekfragmenten!

Met hoeveel leerlingen kan ik spelen?

Met Samenquizzen.nl heb je een quiz voor 5 tot 50 spelers. Diegene met het kaartje, deelt de link met anderen. Duo's of teams vormen kan natuurlijk ook.

Quiz voor klas maken

Quiz kaartje bestellen

In het scherm hiernaast volg je de stappen voor het kopen van een online quiz. Veilig betalen en quizzen maar met je eigen klas.

Zijn er nog vragen? Of wens je een offerte? Neem dan contact met ons op via info@samenquizzen.nl of op werkdagen via 0546 - 232004.

Samenquizzen is bekend van

In de Tubantia De Ondernemer
Bekend van De Telegraaf Bekend Bol.com

Stap 1. Kies je online quiz

Quiz informatie

Stap 2. Kies het aantal spelers

Stap 3. E-mail invullen

1 quiz voor
Deze week zijn er quizzen verkocht.

Reviews van spelers

Brievenbus cadeau met pubquiz bestellen Uniek cadeau om te geven Quiz inbegrepen Persoonlijk kaartje mogelijk Te bestellen vanaf 1 stuk

Geschikt voor scholen

Vanaf 14 jaar kan iedereen simpel deelnemen en spelen maar! Zelf een tweetal of team vormen behoort tot de mogelijkheden. Geen zin of tijd om zelf een quiz te maken met Kahoot! of iets anders? Wij snappen dat! Kies uit 1 van de quizpakketten en speel samen online. Geen downloads en geen gedoe want je kan direct quizzen in enkele minuten.

De stream modus

De quizmaster kan de stream modus activeren. Je toont dan de quiz op 1 scherm. Zoals een grote TV of projectiescherm. De spelers hebben dan de multiple choice antwoorden in beeld op hun smartphone of laptop. Zo kijkt iedereen naar 1 scherm en komt de muziek ook van 1 plek. Als stream modus geactiveerd is kan de quizmaster eventueel ook zelf meespelen op ander apparaat.

Kies uit verschillende quizzen met leuke vragen aangevuld met muziek en/of geluiden. Je kan bij elkaar quizzen of op afstand. Gebruik dan Zoom, Teams, FaceTime of WhatsApp.

Streamen is de oplossing voor quizzen in de klas, op een bedrijfsfeestje, sportclub, in het café of tijdens een feestavond.

Quiz voor kerstmiddag

Quizzen op groot scherm

Een online spel brengt een hoop gezelligheid tijdens de feestdagen. Daarom is er een speciale quiz editie namelijk de december kerstquiz.

Even wat anders dan schoolboeken
Speel een leuke quiz zonder gedoe met een grote of kleine klas. Iedereen gaat het waarderen en het is nog leerzaam ook. Het zorgt voor lachen, interesse en verbreed de kennis van studenten. De vragen gaan over algemene kennis, muziek, humor, weetjes, mensen en dieren.