Quiz spelen in teams of duo's

Uitleg over spelen in teams, duo's en het streamen van de quizzen.

De speluitleg

De quiz is standaard bedoeld om te quizzen tegen elkaar. Elke speler voor zich. Maar het is ook mogelijk in teams te spelen. Er zijn 2 optie. Bij alle opties bepaalt de quizmaster zelf de pauzes.

Optie 1. De quiz spelen in duo's (tweetallen) De quizmaster koopt 1 quiz voor 10 spelers. Je zou dan met 5 duo's kunnen meedoen. Elk duo (tweetal) speelt vanaf 1 mobiel de quiz en overlegd met elkaar. Iedereen neemt deel en hierbij vul je de naam in van het duo. Nu kan je als duo's onderling de strijd aangaan! Het duo met de meeste punten wint. Het spelen van de quiz in duo's kan op afstand of dichtbij. Tip: zet als quizmaster de vragen op 20 seconden.

Optie 2. In teams spelen Je koopt 5 quizzen. Je hebt dan 5 quizmasters. De 5 teams starten allemaal een eigen quiz maar wel gelijktijdig en hebben hetzelfde vragenpakket. Met bijvoorbeeld 4 personen per team. In het eindscherm met scores kijk je welk team van de 5 teams de hoogste score heeft om het winnende team te bepalen.

Je speelt de quiz altijd live, samen met de spelers die je hebt uitgenodigd. Als quizmaster vul je een naam, je leeftijd en email adres in om te starten. De quizmaster start de quiz als alle spelers er zijn. Geen account of download nodig. Super eenvoudig!

Nee, dat hoeft niet. Als quizmaster verzilver je 1 kaartje en deelt de link met anderen. Het is 1 link per quiz. Op het moment dat je gaat quizzen heeft iedereen met de link toegang.

Er zijn 120 vragen en je speelt het ongeveer 50 minuten. Per goede vraag krijg je 10 punten. De speler met de meeste punten wint. De winnaar en punten komen aan het einde in beeld. Om het spannend te houden, krijg je tijdens de quiz de tussenstand te zien!

Per goede vraag krijg je 10 punten. De speler met de meeste punten wint. De winnaar en punten komen aan het einde in beeld. Om het spannend te houden, krijg je tijdens de quiz tussendoor de tussenstand te zien!

Ja, met stream modus toon jij als quizmaster de vragen. De andere spelers hebben dan alleen de antwoorden op hun apparaat in beeld. Handig als je gaat quizzen via Zoom/Teams of als je met elkaar bij de TV zit. Zo ga je quizzen met een centraal scherm voor de vraag, wel zo gezellig!

Nee, neem de tijd maar antwoord altijd binnen de 15 of 20 seconden!

Op alle apparaten via je internetbrowser. Je hoeft geen app te downloaden.
Gebruik je internetbrowser zoals Chrome, Firefox, Edge of Safari. Mocht het voorkomen dat je apparaat uitvalt dan kan je opnieuw de quiz openen via de link en dan verder spelen.

Yes! Die is op de helft is er 4 minuten pauze (tijd voor een drankje). De quizmaster kan ook de quiz tussendoor op pauze zetten.

Daarvoor is het handig om via Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, FaceTime of Skype te gaan videobellen. Met de stream modus kan de quizmaster zijn of haar scherm delen en de andere spelers antwoorden dan op hun eigen apparaat.

De ene quiz bevat meer muziek en entertainment vragen dan de ander. Ze zijn allemaal leuk en gevarieerd! Bekijk hier de inhoud van de pakketten.

De quizzen starten vanaf €9.99 per quiz voor 5 personen. Met meer spelers of als groep quizzen? Als quizmaster koop je 1 quiz kaartje en daarmee kan iedereen quizzen. Een kaartje voor 10 personen kost in totaal €15. Onderaan de website kan je een kaartje bestellen.

Ja, de quizmaster start de quiz en speelt dan mee als de stream modus uitstaat. Stream je de vragen dan kan je als quizmaster op een ander apparaat alsnog meespelen.

Nee hoor, het kaartje is 30 dagen geldig. Koop je de quiz op vrijdag, dan kan je binnen 30 dagen starten op een moment naar keuze. De quiz is 1x te starten. Wil je meerdere soorten quizzen doen, dan kan je een 2e of 3e quizpakket aanschaffen.

Pubquiz voor teams bestellen

Wij bieden kant-en-klare quizzen. Binnen 2 minuten kopen en spelen. Geen download en geen account nodig. Veilig als quizmaster via iDEAL betalen en gezellig samen quizzen.

Er zijn korte pauzes tussendoor en op de helft een pauze van 4 minuten. Handig om het glas te heffen! De quizmaster kan ook altijd zelf de quiz op pauze zetten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@samenquizzen.nl of op werkdagen via 0546 - 700201.

Samenquizzen is bekend van

In de Tubantia De Ondernemer
Bekend van De Telegraaf Bekend Bol.com

Stap 1. Kies je online quiz

Quiz informatie

Stap 2. Kies het aantal spelers

Stap 3. E-mail invullen

1 quiz voor
Deze week zijn er quizzen verkocht.

Reviews van spelers

Brievenbus cadeau met pubquiz bestellen Uniek cadeau om te geven Quiz inbegrepen Persoonlijk kaartje mogelijk Te bestellen vanaf 1 stuk

De stream modus

De quizmaster kan de stream modus activeren. Je toont dan de quiz op 1 scherm. Zoals een grote TV of projectiescherm. De spelers hebben dan de multiple choice antwoorden in beeld op hun smartphone of laptop. Zo kijkt iedereen naar 1 scherm en komt de muziek ook van 1 plek. Als stream modus geactiveerd is kan de quizmaster eventueel ook zelf meespelen op ander apparaat.

Kies uit verschillende quizzen met leuke vragen aangevuld met muziek en/of geluiden. Je kan bij elkaar quizzen of op afstand. Gebruik dan Zoom, Teams, FaceTime of WhatsApp.

Streamen is de oplossing voor quizzen in de klas, op een bedrijfsfeestje, sportclub, in het café of tijdens een feestavond.

Quiz met Oudjaarsdag

Tijdens Oud en Nieuw quizzen

Een online spel brengt een hoop gezelligheid tijdens Oud en Nieuw 2022. Daarom is er een speciale quiz editie namelijk de december kerstquiz met ook vragen over het jaar 2022.

Even wat anders dan series kijken op de bank!