Sinterklaas quiz

Speel gezellig de Sinterklaasquiz met je gezin, vrienden, collega's of familie. Vanaf € 7.99 per quiz. Kant-en-klaar met muziek!

Sinterklaasquiz of pubquiz

  • Kant-en-klare online quiz
  • Met muziek, foto's en geluiden
  • Werkt op alle apparaten
  • 1 quizmaster en max. 50 spelers
Quiz kopen

Wat weet jij van de Sint?

Met een online digitale quiz van Samenquizzen.nl haal je alles in huis wat je nodig hebt om je eigen quiz te organiseren. Met een paar klikken kies je 1 van onze quizpakketten en kan je beginnen. De vragen worden altijd afgewisseld met foto’s, geluiden en muziek.

Pubquiz kopen

Koop voor je vrienden, familie, gezin of collega's één quiz. Veilig als quizmaster betalen en op ieder gewenst moment samen quizzen. Kaartje kopen? Volg de stappen hiernaast door de quiz te kiezen, het aantal spelers en je e-mail in te vullen.

Weetje: Jij als quizmaster kan tussendoor de vragen pauzeren. Met de automatische telling van de punten van alle spelers en de tussenstanden kan iedereen zien wie aan kop gaat.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@samenquizzen.nl of op werkdagen via 0546 - 232004.

Samenquizzen is bekend van

In de Tubantia De Ondernemer
Bekend van De Telegraaf Bekend Bol.com

Stap 1. Kies je online quiz

Quiz informatie

Stap 2. Kies het aantal spelers

Stap 3. E-mail invullen

1 quiz voor
Deze week zijn er quizzen verkocht.

Reviews van spelers

De quizzen zijn ook leuk om als cadeau te geven. Hierbij hoort de collectie wenskaarten voor een persoonlijke tekst als je een pubquiz cadeau per post wil laten bezorgen.

Kerst en nieuwjaar

December is de ideale quizmaand

Een online spel brengt een hoop gezelligheid tijdens de feestdagen. Daarom is er een speciale quiz editie namelijk de december kerstquiz met ook vragen over het jaar 2023.

Even wat anders dan series kijken op de bank
Speel een leuke pubquiz of kennisquiz met je vrienden, familie of collega’s. Bij ons koop je eenvoudig een online kaartje voor de kant-en-klare pakketten. De vragen gaan over algemene kennis, muziek, humor, weetjes, mensen en dieren.