Online Nieuwjaarsquiz spelen

Onze pubquizzen bestaan uit 120 vragen. Met meerkeuze vragen. Vanaf € 9.99 per quiz. Kant-en-klaar met echte muziek!

Online nieuwjaarsquiz

Wachten in 2022 op het nieuwe jaar 2023 kan een beetje saai zijn. Natuurlijk nodig je vrienden of familie uit of ben je met je gezin bij elkaar. In de avond op Oudejaarsavond of op Nieuwjaarsdag speel je de online pubquiz als Nieuwjaarsquiz. De quiz bestaat uit 120 vragen, die gaan over alles wat te maken heeft met de feestdagen en met gemengde vragen die voor iedereen geschikt zijn! De kant-en-klare decemberquiz is perfect voor jong en oud!

  • Kant-en-klare online nieuwjaarsquiz
  • De december quiz bevat echte muziekfragmenten
  • Er zijn genoeg korte pauzes tussendoor (om de champagne te pakken!)
  • 120 vragen. Afgewisseld met muziek, foto's en geluiden
  • Geen download, app of account nodig
  • De quizmaster koopt de quiz 1x en deelt deze met alle spelers.
Scherm met quiz

Wat is er anders aan jullie nieuwjaarsquiz?

Het gemak waarmee je een quiz kan starten en delen. Je hoeft geen app te downloaden of privé gegevens in te vullen. Zelf een quiz maken voor familie? Dat is niet meer nodig! Het scheelt je veel tijd. Met de kant-en-klare quizzen begin je direct zonder gedoe! Daarnaast bevat elke quiz leuke muziek.

Met hoeveel spelers kan ik spelen?

Met Samenquizzen.nl heb je een familie of vrienden quiz voor 5 tot 50 spelers. Diegene met het kaartje, deelt de link met anderen. Het maakt niet uit welke telefoon je hebt. Het werkt op alle telefoons! Handig hé?

Quizzen oudjaarsdag en nieuwjaarsdag

Nieuwjaarsquiz kopen

Wij bieden kant-en-klare quizzen. Uitermate geschikt om thuis te quizzen. Binnen 2 minuten kopen en spelen. Geen download en geen account nodig. Veilig als quizmaster betalen en gezellig samen quizzen.

Er zijn korte pauzes tussendoor en op de helft een pauze van 4 minuten. Handig om een biertje of koude cola te pakken! De quizmaster kan ook altijd zelf de quiz op pauze zetten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@samenquizzen.nl of op werkdagen via 0546 - 700201.

Samenquizzen is bekend van

In de Tubantia De Ondernemer
Bekend van De Telegraaf Bekend Bol.com

Stap 1. Kies je online quiz

Quiz informatie

Stap 2. Kies het aantal spelers

Stap 3. E-mail invullen

1 quiz voor
Deze week zijn er quizzen verkocht.

Reviews van spelers

De quizzen zijn ook leuk om als cadeau te geven. Hierbij hoort de collectie wenskaarten voor een persoonlijke tekst als je een pubquiz cadeau per post wil laten bezorgen.

Daag jouw vrienden en gezinsleden uit

Wie van jullie gaat winnen? Per goede vraag krijg je 10 punten. De speler met de meeste punten wint. De winnaar en eindscores komen aan het einde in beeld. De vragen kan de quizmaster op ieder moment pauzeren. Zo kan je zelf bepalen wanneer je tijdens het vieren van Oud en Nieuw de lege glazen bijvult! Maar je kunt er ook voor kiezen om de hele quiz in één keer te spelen, bijvoorbeeld na het diner tijdens het wachten tot de klok 12 uur slaat.

De stream modus

De quizmaster kan de stream modus activeren. Je toont dan de quiz op 1 scherm. Zoals een grote TV of projectiescherm. De spelers hebben dan de multiple choice antwoorden in beeld op hun smartphone of laptop. Zo kijkt iedereen naar 1 scherm en komt de muziek ook van 1 plek. Als stream modus geactiveerd is kan de quizmaster eventueel ook zelf meespelen op ander apparaat.

Je kan fysiek op locatie quizzen. Ieder voor zich, in duo's of teams. Op locatie is het leukste maar het kan ook online via Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, FaceTime of Skype.

Streamen is de oplossing voor quizzen in de klas, op een bedrijfsfeestje, sportclub, in het café of tijdens een feestavond.

Gezellig pubquizzen

Thuis quizzen

Een online spel brengt een hoop gezelligheid tijdens Oud en Nieuw. Daarom is er een speciale quiz editie namelijk de decemberquiz met ook vragen over het jaar 2022.

Even wat anders dan series kijken op de bank
Speel een leuke pubquiz of kennisquiz met je vrienden, familie of collega’s. Bij ons koop je eenvoudig een online kaartje voor de kant-en-klare pakketten.