Kerstkaart bestellen

De perfecte kerstkaart. De rode kerstkaart! Modern met hier en daar sterren. Door de vormgeving een opvallende kerstkaart met de tekst Fijne Feestdagen.

Kerstkaart Fijne Feestdagen!

De perfecte kerstkaart! De rode kerstkaart! De opmaak is een rustige maar door de subtiele kleur en sterren, toch een opvallende kerstkaart met de tekst Fijne Feestdagen. Op de achterkant van de kerstkaart is genoeg ruimte voor een persoonlijke kerstwens. A6 formaat. Aan 2 kanten in kleur bedrukt. Achterkant is schrijfbaar. 340 gram. Een universeel kerstkaartje met jouw persoonlijke boodschap voor bij het kerstcadeau. Ontworpen door Stefan Dijkstra.

Formaat A6 - 14 x 10 cm. Schrijfbaar. Envelop bij te bestellen (optioneel). Kleur rood.

€2.59

Andere wenskaarten

Shop hieronder het assortiment van verschillende wenskaarten. Vul je tijdens het bestellen de tekst in, dan schrijven wij de persoonlijke tekst op het kaartje.

Sterkte kaart
Geboortekaartjes
Wenskaart gefeliciteerd met slingers
Wenskaart bestellen nieuwe baan
Wenskaart speciaal voor jou
Kerstkaart Merry Christmas
Kerstkaart Rood
Gefeliciteerd paarse kaart

Reviews van spelers

De quizzen zijn ook leuk om als cadeau te geven. Hierbij hoort de collectie wenskaarten voor een persoonlijke tekst als je een pubquiz cadeau per post wil laten bezorgen.

Kerst en nieuwjaar

Brievenbuspakket als cadeau met quiz

Uniek in Nederland zijn de brievenbus cadeau's voor de kerstdagen. Geleverd met online pubquiz en wat lekkers. Verras je collega, vriend, vriendin of kennis met een leuk pakketje in de brievenbus. Elk cadeau wordt met zorg ingepakt en gecheckt. Het verzenden naar jouw klanten of medewerkers gebeurt met veel zorg. Verzenden naar meerdere adressen is geen probleem en kan rechtstreeks via de webshop.

Heb je meer dan 30 stuks nodig? Dan maken wij graag een offerte op maat. De levering van het brievenbuscadeau gaat via PostNL. De gelukkige ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het brievenbus cadeau te ontvangen. Geschikt voor onder andere de volgende gelegenheden: verjaardagen, als bedankje, beterschap, felicitatie of als kerstgeschenk.