Wenskaart bedankkaartje bestellen

Tekst Dankjewel - Formaat A6 - 14 x 10 cm. Schrijfbaar. Envelop inclusief. Kleur Oranje

Bedankkaartje Wenskaart Dankjewel

Zomaar iemand verrassen of bedanken? Stuur een vrolijk kaartje! Wenskaart met de tekst: Dankjewel. Op de achterkant kan je een tekst schrijven want het karton is schrijfbaar. Samenquizzen heeft een collectie wenskaarten voor veel gelegenheden. Vaak net even anders qua kleurstelling en design. Altijd een leuke kaart voor mooie momenten, want wat is er nou leuker dan iemand te verrassen met een bedankkaart?

€2.90

Andere wenskaarten

Shop hieronder het assortiment van verschillende wenskaarten. Vul je tijdens het bestellen de tekst in, dan schrijven wij de persoonlijke tekst op het kaartje.

Sterkte kaart
Geboortekaartjes
Wenskaart gefeliciteerd met slingers
Wenskaart bestellen nieuwe baan
Wenskaart speciaal voor jou
Kerstkaart Merry Christmas
Kerstkaart Rood
Gefeliciteerd paarse kaart

Reviews van spelers

De quizzen zijn ook leuk om als cadeau te geven. Hierbij hoort de collectie wenskaarten voor een persoonlijke tekst als je een pubquiz cadeau per post wil laten bezorgen.

Kerst en nieuwjaar

Brievenbuspakket als cadeau met quiz

Uniek in Nederland zijn de brievenbus cadeau's voor de kerstdagen. Geleverd met online pubquiz en wat lekkers. Verras je collega, vriend, vriendin of kennis met een leuk pakketje in de brievenbus. Elk cadeau wordt met zorg ingepakt en gecheckt. Het verzenden naar jouw klanten of medewerkers gebeurt met veel zorg. Verzenden naar meerdere adressen is geen probleem en kan rechtstreeks via de webshop.

Heb je meer dan 30 stuks nodig? Dan maken wij graag een offerte op maat. De levering van het brievenbuscadeau gaat via PostNL. De gelukkige ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het brievenbus cadeau te ontvangen. Geschikt voor onder andere de volgende gelegenheden: verjaardagen, als bedankje, beterschap, felicitatie of als kerstgeschenk.