Unieke geboortekaartjes bestellen

Formaat A6 - 14 x 10 cm. Schrijfbaar. Envelop inclusief. Kleur zacht neutraal grijs

Geboortekaartje wenskaart Nieuw Leven

Wij bieden de leukste wenskaarten in een hippe stijl. Net even anders. Geboortekaartje met hartje. Leuke kaart om te geven, de achterkant is geschikt om een tekst op te schrijven.

Unisex qua kleur. Luxe papier van 340 gram. Matte afwerking met een mooie zachte kleur. Met de tekst Nieuw Leven! Net even wat anders dan alle standaard kaartjes in het blauw en roze!

€2.90

Andere wenskaarten

Shop hieronder het assortiment van verschillende wenskaarten. Vul je tijdens het bestellen de tekst in, dan schrijven wij de persoonlijke tekst op het kaartje.

Sterkte kaart
Geboortekaartjes
Wenskaart gefeliciteerd met slingers
Wenskaart bestellen nieuwe baan
Wenskaart speciaal voor jou
Kerstkaart Merry Christmas
Kerstkaart Rood
Gefeliciteerd paarse kaart

Reviews van spelers

De quizzen zijn ook leuk om als cadeau te geven. Hierbij hoort de collectie wenskaarten voor een persoonlijke tekst als je een pubquiz cadeau per post wil laten bezorgen.

Een origineel geboortekaartje

Geboortekaartjes snel in huis

Unieke geboortekaartjes bestel je eenvoudig bij Samenquizzen.nl. Je ontvangt ze snel in huis binnen 2 werkdagen. Het geboortekaartje is beschrijfbaar en met een rustige en unisex ontwerp voor zowel jongens als meisjes geschikt.

Heb je meer dan 30 stuks nodig? Dan maken wij graag een prijs die voor jouw aantrekkelijk is. Mail of bel ons voor een goed aanbod.